好耐未打过边炉,揾左呢间好评如潮既餐厅同朋友试下,就系佐敦附近,交通方便~餐厅环境:餐牌入面既食物都好吸引,拣左汤底先:个皇牌之选- 龙皇海鲜锅好似好正咁! 于是我地拣左黎试下。先上汤底:龙皇海鲜锅睇落去好足料,龙虾好多肉,汤呈金黄色,入面仲有其他海鲜材料,饮落好鲜甜,系浓浓海鲜既鲜甜!海虾都好正~牛柏叶:好大碟,size都好厚好大片鲜味好爽口!牛三拼: 雪花牛柳粒、特尚手切牛、本地手切牛好有牛味!有脂肪分布、唔怕靭、都唔油腻!鲜打四宝丸:(牛、猪、墨鱼、虾丸),渐变颜色咁样排列,卖相都好靓,亦都好有光泽!食落都起晒胶、好弹牙!新鲜!白鳝片:切得够薄、一拾就好快熟,而且好爽口、亦都冇泥味清洁得好好好鲜甜!木耳鲜虾云吞:都好唔错,虾好甜西洋菜香菇饺:都好香菇味~田园盛: 娃娃菜、蕃茄、鸡髀菇、粟米蔬菜料吸收汤嘅精华一齐食总结:呢间系一间有心机嘅火锅料理,个汤底十分正!d配料都唔错、新鲜!

餐厅环境:

餐牌入面既食物都好吸引,

先上汤底:龙皇海鲜锅

龙皇海鲜锅

牛柏叶:好大碟,size都好厚好大片
鲜味好爽口!
牛柏叶

牛三拼:
雪花牛柳粒、特尚手切牛、本地手切牛
好有牛味!有脂肪分布、唔怕靭、都唔油腻!
牛三拼

鲜打四宝丸:
鲜打四宝丸

木耳鲜虾云吞:都好唔错,虾好甜

西洋菜香菇饺:都好香菇味~

田园盛: 娃娃菜、蕃茄、鸡髀菇、粟米
蔬菜料吸收汤嘅精华一齐食

龙皇海鲜锅