2021-03-01
鲗鱼涌健康外卖之选🥗🙆🏼♀️ - 飨量Fete Up~~~~~~~~最近成日都食外卖食到感觉好唔健康🙊今日决定约埋同事一齐lunchtime去买呢间专做外卖沙律便当既Fete Up食个健康lunch🙆🏼♀️🙆🏼♀️佢地除左几个沙律配搭比大家拣之外仲有得自选,由菜去到酱同肉都有得自己选择,仲有卡路里比大家做参考tim🙌🏻🥗Duck Lift (597kcal) $81🥗拣左呢个duck lift,配料有鸭胸、荞麦面、五色菜(羽衣甘蓝、紫洋葱、蕃薯etc)同毛豆,酱料就系蒜豆酱。食落佢份量都好多,每配料既份量大概都系1比1,鸭胸算比得几多,我自己仲要食唔晒🙊味道方面值得一提既系佢地既鸭胸有烟熏既味道,同埋蕃薯烘烤到个皮有脆口既感觉,呢两样配料都好好食⛄️ 总括而言系好饱足同营养好丰富既一餐👶🏻💃🏻!整体质素真系唔差,只系价钱唔算平,间唔中想健康下系唔错既选择👍🏻~~~~~~~~味道😋:7.5/10价钱💰:6.5/10服务💁🏻♂️:7/10环境🪑:7.5/10
~~~~~~~~
🥗Duck Lift (597kcal) $81🥗
~~~~~~~~
味道😋:7.5/10
价钱💰:6.5/10