今时今日2百几蚊竟然仲有二人晚市套餐,仲要有半只海南鸡半只鸡、两碗肉骨茶汤、仲要有埋小食同油饭,可以选择鸡汤或饮品,喺港岛区嚟计真系超值!二人海南鸡餐包咗半只海南鸡、两份肉骨茶,你仲可以选择拣油饭定白饭,沙嗲串烧可以拣净鸡或净猪四串,饮品𠮶度我哋拣咗碗杞子鸡汤同冻话梅柑桔水,特饮要加多$4,饮落去酸酸甜甜,劲开胃!半只海南鸡份量足够,每一啖都软滑,连埋鸡皮食,简直无敌咁正,连配料酱汁都好夹。肉骨茶嘅药材味比较重,但系真系足料到见到劲多杞子同红枣,绝对冇揸流摊,另外仲会俾埋酱汁同油炸鬼俾你送埋一齐食!沙嗲串烧嘅肉比较细串,肉质较干,沙嗲酱偏油,呢个小食我觉得就可以啦,一般般。但系整体嚟讲成个套餐真系几抵食,二百几蚊约埋朋友过嚟静静地仲有卡位坐,真系几唔错!

2024-09-27
  • 海南鸡饭