2023-03-09 46 浏览
今晚阿妈唔想煮饭想偷懒🤣我哋去「火车头酸辣小窝」,叫左✅蚬肉紫菜汤,好有海嘅甜同鲜💓配料要左个,惹味猪软骨,肥肉同脂肪差唔多真系入口即溶💖好正✅虾仔鸡翼,上面有啲芝麻酱同埋啲虾米仔,好有特色✅两杯嘢饮:一杯系利宾纳梳打,梳打水嘅比例呢都调得好夹,唔会太过多泡,饮上口几清爽,好啱好钟意提子味饮品嘅人✅水蜜桃乳酸,我真系好少饮水蜜桃嘅饮品,乳酸味的配合得好好👍👍有种酸酸甜甜,又好有水蜜桃味,非常好饮呀✅凤虾饺子,佢唔系好简单咁样用饺子皮包啲猪肉又或者蔬菜馅料,而系直接用成条虾做个馅💖同埋饺子皮又够脆,虾肉弹牙,又有咸咸地,真系好好食💓✅虾仔鸡翼,上面有啲芝麻酱同埋啲虾米仔,好有特色今餐食得好饱,好满足🥰
✅虾仔鸡翼,上面有啲芝麻酱同埋啲虾米仔,好有特色

今餐食得好饱,好满足🥰