🖤🍔【 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫’𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐅𝐨𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 】🍔🖤 ⋄—————⧫♟⧫—————⋄𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫’𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 𝐅𝐨𝐫𝐞𝐯𝐞𝐫 采用本地每天即制面包,汉堡扒则使用100%美国安格斯牛肉及澳洲和牛,脂肪更低,牛味更浓,very juicy!⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄今日嚟到启德分店,由地铁站行过嚟都算近,好方便。店内装潢走简约水泥风,型格的感觉。🦆鹅肝安格斯汉堡🐂( $148 )自选汉堡配料:🍄黑松露酱(+$15)拣咗店内嘅Best Seller之一,有齐鹅肝同安格斯汉堡扒,一次满足两个愿望!我仲另外加咗黑松露酱,劲香浓,绝对冇拣错🤩🤩鹅肝煎香,油香四溢,安格斯牛肉汉堡扒都好juicy,配埋菜苗、半溶化嘅芝士,真系太邪恶。⋄加配套餐:(+$33)🍠番薯条 及 🥤罐装汽水加$33就可以有套餐,番薯条份量好多,炸得金黄香脆,甜甜嘅味道,好钟意食。⋄┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄📍地址:九龙城启德沐泰街9号嘉峰汇地下5号舖⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #

—————⧫♟⧫—————

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

今日嚟到启德分店,由地铁站行过嚟都算近,好方便。

店内装潢走简约水泥风,型格的感觉。

🦆鹅肝安格斯汉堡🐂( $148 )
自选汉堡配料:🍄黑松露酱(+$15)

加配套餐:(+$33)
🍠番薯条 及 🥤罐装汽水

┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄

📍地址:九龙城启德沐泰街9号嘉峰汇地下5号舖

#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hkfoodporn #hongkongfoodie #instafood #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相机食先 #hkiger #hkigers #ilovesharingfood #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #discoverhk #ccrreami启德 #ccrreamiburgersfriendforever #burger #hamburger #burgersfriendforever @burgers_friend_forever
2022-07-22