2017-07-26 50 浏览
面馆皇一直都系我起铜锣湾既饭堂,无论晏昼晚饭、晴天雨天、一个人定两个人还是谂唔到食咩好,面馆皇都系我第一选择,价钱平又有质素,重点我真系好好好中意食佢d面一路食都系登龙街果间,原来开左新舖,就带个未食过刀削面既肥仔去试下七点左右未到peak hour,新舖装修好有连锁集团既feel 叫左必食既*口水鸡手擀面* 我最钟意佢个药材汤底,d鸡份量又多肉质又滑!个面一黎仲咕噜咕噜好滚!虽然好想快d食,但记住要等个汤冷静d先好饮啊然后仲叫左*酸辣汤刀削面*呢个我第一次试丫,果然刀削面系唔会背叛我嫁,同酸辣汤一齐,好好味,睇下d面几有质感,厚度适中,中间又无生粉,好有口感Overall 成餐饭坐得好舒服,未食过既肥仔都话好食,新舖真系唔错!水准一样,以后除左登龙街旧铺,又多个地方选择啦

然后仲叫左*酸辣汤刀削面*

2017-07-25