2020-11-24
好难得食到一间咁出色炸鸡店,除咗炸鸡好食之外,其他炸物亦相当好食!我品尝咗以下呢几款炸物同大家分享吓👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻💛时光芝士炸鸡👉🏻外层炸得松脆,内层相当嫩滑,一啲都唔干,炸得非常juicy!每件炸鸡都带住淡淡嘅芝士味,好香口💛蜜糖芥末炸鸡👉🏻同时光芝士炸鸡一样,都系炸得非常松脆!每件炸鸡都铺上蜜糖芥末酱,甜甜哋,几滋味😋💛日本南瓜薯饼👉🏻香脆嘅外皮包住甜甜嘅南瓜蓉,入面完全无油腻嘅感觉👍🏻正👍🏻💛一口珍珠饺👉🏻迷你的骰嘅韮菜饺,每一粒都皮薄馅靓,炸得好香脆!忍唔住食完一口又一口,包你食到上瘾,劲邪恶😈停唔到口👍🏻👍🏻💛明太子鸡翼饺子👉🏻鸡翼带啲咸香嘅明太子味,惹味得嚟,又不失鸡翼嘅嫩滑质感,口感亦相当丰富!呢间小店非常多人帮衬,大家要俾多少少耐性等候,继续支持本土小店!加油💪🏻香港人🙌🏻