2020-04-28 411 浏览
📍After Taste Coffee~西环📍就系为咗呢杯靓靓渐变色咖啡而嚟😍喺西营盘地铁站大概行5分钟就会到,店外店内都充满着文宣🎗虽然餐厅并唔大,但系都有种好舒服嘅感觉!店内位置并唔多,但都充满着客人,好多都过嚟叹吓咖啡☕️做吓嘢👩🏻‍💻餐厅都有食物提供,例如all day breakfast、汉堡包、意粉、蛋糕等等,不过今次太饱冇叫到😜1️⃣ Iced Flat White $46佢个octagon杯真系好吸睛,啱晒钟意打卡嘅朋友🤣本身系以为有三层渐变色,原来最底廥个系背垫😂咖啡入口系几顺滑,不过冇乜咖啡味,但都唔会过酸或者好苦🙈大家记得要搅匀先好饮!2️⃣ Iced Mocha $50觉得呢杯Mocha 比Flat White更加好饮😋虽然咖啡味都唔系好浓,但系朱古力味好出🍫唔会话太甜👍🏻不过呢个就无渐层效果啦🤭💡总括而言,呢间黄到金嘅Cafe真系好适合大家去chill下💛叹杯咖啡做下野/打下卡🤪#hkhungryfoodie西环#hkhungryfoodie西式#hkhungryfoodiecafe
📍After Taste Coffee~西环📍

1️⃣ Iced Flat White $46