2022-04-22
Salon & Cafe 都系第一次见‼️ 整头发嘅等候时候间得食有得饮✨系真系几方便🥰 本身都担心入到去会唔会有染发剂等等化学味🤔 点知完全冇事👍🏻 仲要闻到好香嘅咖啡味😆 好诱人😍💕 可以休休闲闲咁渡过一日✨烟肉配脆糖香蕉窝夫本身都系抱着好奇心嚟叫呢个咸甜嘅组合~~点知烟肉香蕉意外的夹👍🏻 窝夫比较厚实,烟肉嘅咸香,搭配焦糖香蕉,唔单止中和左烟肉嘅油腻感,仲突出咗焦香✨ 忌廉芝士配自家制糖渍士多啤梨玫瑰窝夫焦糖加士多啤梨简直系绝配😋 新鲜嘅士多啤梨微酸,糖渍士多啤梨清甜,搭配Cream Cheese 及厚实窝夫~酸酸甜甜💕 士多啤梨嘅份量都几多下~真系好足料,感觉好实在👍 虽然咖啡嘅香气好吸引😆但因为夜晚饮,惊瞓唔着🤣 所以就试咗佢几款抹茶饮品🍵Matcha Tonic加咗Tonic嘅抹茶,微酸的味道,饮落去好清爽✨ 系一款有惊喜的饮品‼️Matcha Latte牛奶味比较浓,抹茶牛奶入口好顺滑💕
烟肉配脆糖香蕉窝夫
忌廉芝士配自家制糖渍士多啤梨玫瑰窝夫
Matcha Tonic
Matcha Latte
牛奶味比较浓,抹茶牛奶入口好顺滑💕