2021-04-16
寻日放假去左黄竹坑附近响openrice 见呢间Africa Coffee & Tea食非洲菜😎非洲菜食咩?🤔完全无头绪。。所以就上去试下啰😜上到15/F Africa Coffee & Tea (ACT)餐厅装修得好成功🤣店内既画。布置。窗外无境靓景❤️营造左一个好舒服既特色咖啡店窗外有无敌靓景寻日lunch time系超级多写字楼客加少少我地呢d 周围hea既😎街客坐低睇左食咩🤔自己出cashier买我地试左佢既Signature dishesEast African Style Lamb Curry ($128)African Tea Mint Chocolate (+30)Ugandan Chicken Rolex ($105)African Flat White (+$30)Ugandan Chicken Rolex? 🤣乌干达既鸡捞?其实佢系一种叫Chapati既东非烤饼包左好丰富既馅料食完饱到您飞起🤣里面仲有2只蛋😅真系超饱个East African Style Lamb Curry 有少少so但个汁几ok个非洲茶同咖啡☕几有惊喜❤️茶未饮已经闻到好香既薄荷朱古力味😜个咖啡豆
非洲菜食咩?🤔完全无头绪。。
所以就上去试下啰😜
餐厅装修得好成功🤣
店内既画。布置。窗外无境靓景❤️
营造左一个好舒服既特色咖啡店
窗外有无敌靓景
寻日lunch time系超级多写字楼客
加少少我地呢d 周围hea既😎街客
坐低睇左食咩🤔自己出cashier买
我地试左佢既Signature dishes
Ugandan Chicken Rolex ($105)
African Flat White (+$30)
Ugandan Chicken Rolex?
🤣乌干达既鸡捞?
其实佢系一种叫Chapati既东非烤饼
包左好丰富既馅料