2019-11-01
近排食饭要揾地方都会开黄蓝地图嚟睇,要大大力惩罚黄店🥰 今次试咗呢间旺角楼上cafe,以Harry Porter 做主题;但我一入去就系被幅连侬墙吸引住haha (一直都好支持黄店俾个位置人痴文宣痴memo,一来系私人地方唔会俾差佬告、二来又可以长期有文宣唔洗被撕,超级理想地点☺)但估唔到呢到嘅食物水准都几高㖞🤪 有私心下真系要鼓励大家去捧吓场💛😉——————————————————🧀🍟暴暴吞 (芝士烟肉焗薯条) $58薯条即叫即焗,一焗起时好香口,本身我钟意食腍啲嘅薯条,所以热辣辣食就最啱我😍 反而冻咗就会脆啲🤪 芝士酱好鬼邪恶,加埋bacon 食...... OHH 超肥啊🙈-🐙🍝日本八爪怪 (明太子鱿鱼忌廉扁意粉) $98整个份量都好多,鱿鱼有6-8旧🐙 个汁不过调得几够浓嘅又唔会一旧旧,但如果可以再多啲蟹籽就好喇😗-🐷🇪🇸暴走矮猪怪 (焗西班牙厚切黑毛猪扒) $198万众期待嘅主菜🤪 呢块黑毛猪扒好多肉汁😍 而且系烧到啱啱好!肉质好鲜嫩🤓 仲有佢个自制酱汁酸酸甜甜咁 好开胃😆 要赞嘅仲有个南瓜蓉伴碟!无普通薯仔咁滞之余仲有鲜甜味🤩 食完油腻嘢再食返南瓜蓉,个人即刻无咁罪疚同FR
——————————————————
🧀🍟暴暴吞 (芝士烟肉焗薯条) $58
🐙🍝日本八爪怪 (明太子鱿鱼忌廉扁意粉) $98
🐷🇪🇸暴走矮猪怪 (焗西班牙厚切黑毛猪扒) $198
万众期待嘅主菜🤪 呢块黑毛猪扒好多肉汁😍 而且系烧到啱啱好!肉质好鲜嫩🤓 仲有佢个自制酱汁酸酸甜甜咁 好开胃😆 要赞嘅仲有个南瓜蓉伴碟!无普通薯仔咁滞之余仲有鲜甜味🤩 食完油腻嘢再食返南瓜蓉,个人即刻无咁罪疚同FRESH 啲🤪
🍓🍹爱情魔药 (草莓乳酸) $55
呢个就略嫌唔够冻同埋甜喇😂 不过饮如其名,爱情紧系甜㗎喇😘
——————————————————
💰设加一服务费
🕰星期一至日 12:00 - 17:30; 18:30 - 22:30
🔄Encore 指数 10/10