2019-04-27
终于到我试到啦😍😍😍 成日系ig 见人post,今日终于黎到食鸡翼山🐔 梗系叫埋个fd 一齐去可以叫多d味试下啦!其实呢到有 set 包野饮又可以包两款或者三款口味😂 不过我地劲贪心想试四款,所以谂咗好耐就决定一人叫两款口味,其中一个口味再拣套餐要一杯野饮😉食鸡翼真系好难有仪态🤣 我地要豁出去😅好彩有手套提供🙈叫到好似食紧鸡翼放题咁,真系好正😍 格离d人都系咁用羡慕既眼光望住我地d鸡翼☺️ 文青风既鸡翼同平时既蜜糖鸡翼有少少相似,不过另外多咗阵玫瑰花既味道,又另一番风味👍🏻呢款咸蛋黄哥真系冇得输呀‼️咸蛋配任何类型既炸鸡真好冇野好讲,食到停唔到手😆我地每人都叫咗杯水蜜桃粒粒甜果茶,虽然叫甜果茶但系又唔会太甜,仲好解喝好正😋就咁望以为系平平无奇既黑胡椒鸡翼,又点估到原来系黑松露配蒜香😲 咬落去黑松露味好出,肉汁都要爆出黎🤭 好彩有用到手套🧤呢个港色避风塘蒜香真系不得了,味道十足,超有惊喜,香口得黎又带少少辣🙌🏻 真系好想 encore 鸡翼山已经成为我到旺角既必吃小食之一‼️
食鸡翼真系好难有仪态🤣 我地要豁出去😅
好彩有手套提供🙈