2015-06-14 819 浏览
见依间蛋糕小店个 facebook 话有新产品出,今日特登专程过嚟买返个试吓!依家小店不知不觉由一间小店变成连锁式经营,但味道依然不变,而且不断创新!真喺值得再三支持一吓!依个新产品叫《黑松露半熟蛋糕》,睇返 facebook 介绍,原来每个蛋糕都有 2克黑松露,加上意大利名牌黑松露酱!对于我依个屋村佬,牌子嘅嘢真喺识条钢!卖相方面,同普通原味一样,都系中间有所凹陷,面层多咗一点点黑色嘅黑松露!味道方面呢?对住重口味又爱啖啖黑松露嘅我,个人觉得个味道唔算好突出!不过,反而咁样先同蜂蜜嘅味道配合得啱啱好!包括总括而言,小店式创新思念,大胆尝试,真系值得支持!98 蚊,父亲节蛋糕,应该的!
外卖自取