(非会员)
2007-10-20 3 浏览
今日系我第四次来,次次都好开心,因为觉得service好,食物好,不过今次之后我唔想再来.本来食物都ok,系d虾好唔新鲜,咁顺便就同一个waiter讲啦,话比佢知d虾唔系好好,之前好甜,佢就话可能熟左d.好啦,我地都系提一提者~之后个男waiter,平时黑色衫眼镜个位,应该系部长,佢行开左之后系咁同d waitess 讲我地,话我地好话佢d虾.几个人系咁系度笑,我地都系suggest下佢improve者,你估真系一心离食虾呀??我不嬲都觉得呢间d 经理好好service,个黑衫男部长都ok,不过今次之后,我扣哂分,唔improve不特只,仲系咁同d waitess 讲,响度笑.唔系嘛,呢d叫service?我谂呢个人一定知系佢,因为佢响我地面前奴人后系两张面,劲cheap,仲要比我见到!

好啦,我地都系提一提者~

唔系嘛,呢d叫service?