2020-02-22
叫左3样野食,整体觉得普通同埋饮水个阵个水杯痴左粒干嘅饭粒,应该系上一手,同侍应讲,佢好快手即换杯碎鸡:个花雕酒味好浓好香,酒味好重,我本身唔系好饮得酒,勉强食到,如果系钟意食酒味浓嘅鸡,可试呢个,鸡有小小鞋口黑醋骨:食呢个要配白饭,个𩠌唔包饭,要自己另外叫。个黑醋味劲香!!个汁炒到杰身再捞埋排骨,每旧排骨都痴到黑醋汁,排骨又炸到外面脆脆地,好好食😍红油五香牛肉伴面+$25牛肉:所有手打面都可以加钱叫指定小食,所以我加多左份牛肉。呢个期望过大,牛展唔够「林」,又冇牛味,个面有阵碱水味,食唔落口,拌面个汁冇乜味,搞到个面好淡口,红油汁又好辣,我本身食得辣,都觉得辣,唔食得辣嘅人就唔好叫啦,个面净系得辣味,食落好怪。个餐仲包埋个鸡汤,入面有两件鸡,食落好滑,汤就正常味整体中间啦,系个面整得唔好,其余两样都ok,有机会会试埋其他款
同埋饮水个阵个水杯痴左粒干嘅饭粒,
应该系上一手,同侍应讲,佢好快手即换杯
碎鸡:
黑醋骨: