2020-05-09 1319 浏览
已经唔系第一次帮衬呢间野,无办法因为近,有时真系贪方便,不嬲都知道呢间野冇服务态度可言,但系今日实在太过分,所以真系要花啲时间帮佢宣传下。话说今日叫咗外卖自取,有一个猪扒包配西多士嘅下午茶餐,去到嘅时候啱啱见佢到𠮶啲糖胶落去,但系同个猪扒包放埋一齐,我问阿姐可唔可以比张纸隔一隔,讲咗两次,包紧野个阿姐+收银𠮶个都当听唔到,收银𠮶个仲要格住口罩都见到佢黑面,好似我得罪佢咁,我好声好气问你,得定唔得 有定冇 都讲一声丫,佢哋真系够胆死应都唔应你,果下真系火都嚟!返到屋企,个包当然系浸晒糖胶,平时我通常系买比屋企人食,今日见咁嘅情况就揭开个包望吓,哗!块猪扒都好好刀功㖞,切到纸咁薄,仲要劲细块,另外一个薯条餐啲薯条系碎上,好多都系细细粒炸到㶶晒食唔到嘅。
外卖自取