2008-06-01 56 浏览
在沙田冇其他韩国菜得拣的情况下入去食,友伴坚持,食得几无奈。二人行,星期五,六点半,入到去可能太早,只有五张枱左右,叫咗五食送,其中沙律和粉丝上到枱的速度是叫人惊!其实好好控制下做到一气呵成咁感觉会食得开心D!!味道 头盆-泡菜,芽菜,送的。虽然知道这里是港式韩国餐厅,但打正韩国𠮶名这两个头盆实在也太小家了!味道不提也算罢。宁愿你其他嘢贵D补返个成本!个餐牌可以叫的又尽是不伦不类的日式头盆!输咗𠮶头!南瓜沙律-卖相不算靓,质感怪,但很浓的南瓜味!喜欢南瓜的人必食。韩式粉丝-粗粗的米粉咁,味道很一般。韩式饺子棒-印象真喺唔多觉见过其他韩餐有饺子,抱着试试的心情,感觉几好,热辣辣!口感-流,但说穿了其实不过是好味的越南炸春卷,真系唔知有乜分别,但都系好味的!附上的酱汁有很重韩式烧酱味,希望佢哋本意唔系话点咗D酱就可以由越南嘢变韩国嘢啦!芝士煎饼-色香味都齐!推介,但系本人觉得附上的酱汁可以不沾食,本身也好好味!ps..煎饼的酱和饺子的系同–种酱!烧牛肉-唯-有惊喜的,味道鲜美,有牛肉香味伴有洋葱和草菇脚,比餐牌上仍图还要大还要多!肉感感动!环境+卫生 暗暗的,感觉干

韩式粉丝-粗粗的米粉咁,味道很一般。

环境+卫生
暗暗的,感觉干净!坐卡位,普通的舒服。

一流,好有礼,自动自觉拾嘢比茶,同佢讲唔该,佢会有礼答你唔使唔该,不止一个系咁,少有!不过其中一位哥仔可能太勤力.....体味强横!

二人吃韩国嘢饮埋洒都系三百头,算平,但系D嘢又唔系好正宗又唔系好好味,拉返平,只可话ok抵食。会再吃都系因为沙田得佢一间,推介比friend就唔会啦,出面多的是。
  • 烧牛肉
  • 芝士煎饼