5大1细去饮下午茶,平日人唔算多一坐低放左2碟小食系木台面,唔知有冇得话唔要,有冇收到钱呢?佢张单又无写独立价,只系得总数先讲下d茶, 我地叫左香片,d茶色好浓,饮落像铁观音多d落单好快有人帮你,但上菜起码每样都要等15分钟以上,上菜速度确实系慢,虽然上菜的时候有d热食左煎萝卜糕,俾辣酱多过甜酱,重要系埋一碟,完全唔岩我地呢d唔食得辣的人烧卖,第一round叫,第2 round落单之后先来,起码30分钟以上,烧卖d 皮一夹就烂,不太好叫左煎"样"3宝,俾左碟好像蒸凤爪果d汁你,一d豉油都无,我地唔太识欣赏,所以无食到个汁叫左鸡札,一来碟野要吹先上木台,平时出其他酒楼食最cheap都俾猪皮你,不过呢间夹旧好似素鸡?定札肉的野你,劲难食,我又唔识欣赏,真系,早知唔要碟野,劲失望牛肉球正常多腐竹唔错重有个甜点水晶包卖相都ok不过款式少,味道不太岩香港人口味,好听可以话特别既最后埋单又等好耐,又唔系full唔明点解会咁
5大1细去饮下午茶,平日人唔算多

先讲下d茶, 我地叫左香片,d茶色好浓,饮落像铁观音多d

,早知唔要碟野,劲失望

牛肉球正常多腐竹唔错

重有个甜点水晶包卖相都ok

不过款式少,味道不太岩香港人口味,好听可以话特别

最后埋单又等好耐,又唔系full唔明点解会咁

2013-08-26
下午茶