2019-12-07 276 浏览
大家都知屯门岀名多牛,除左牛仲有岀名就系位于龙门居嘅龙门冰室喇。难得入到去屯门揾朋友,点可以唔去打下卡呢。平日夜晚七点几去到,等位人数唔算多,大约10分钟左右就有位,入面唔算大但都坐得舒服,仲要有唔少marvel嘅装饰,都几有气氛黎得依到食,识叫就一定叫佢个招牌瑞士鸡翼 ,平时一夜啲黎都叫唔到经常好快卖晒,好好彩今次比我食到我地叫左瑞士鸡翼捞丁同麻辣瑞士鸡翼同蛋米线,等几分钟啲野食好快就到,虽然快但唔系一早整定嘅,食落仲热辣辣,一啲都唔马虎依到个麻辣劲香,虽然碗面望落唔够红,但平时食得辣嘅我食㕑几啖都忍唔到,之后试下张啲米线放落瑞士汁到变捞米线,依到啲瑞士汁小少甜,鸡翼同蛋都入哂色够哂味,唔怪得咁抢手。依到啲野食种类多,价钱都合理,份量同味道都好好,值得下次排队一食