餐厅: 龍苑中菜廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-06-09 2225 浏览
食饭最紧要有知音者,同声同气至食得开心,今日又同班铁脚食大虾,最正是饭脚买左金域假日酒店6折现金券,当然即刻用。今次好似同大虾有仇咁,在龙苑新推出的4款大虾中,就点了3款大虾,不过食得滋味最紧要。 「茄汁煎虾碌」微酸带甜好醒胃,仲诱发出大虾鲜甜味。「蒜蓉牛油焗大虾」蒜香朴鼻一样咁吸引。 不过个人就最欣赏「咖喱大虎虾粉丝煲」一开个煲盖,咖哩香传到几丈远都闻到,最精彩除了大虾外,粉丝吸收晒大虾的鲜甜及咖哩香,好味到令大家欲罢不能。 我地仲点了金丝鹅肝百花炸酿北海道带子,外表脆卜卜,入面是好软滑鲜甜的带子及虾胶,同样鲜味十足,口感好丰富。 招牌红酒烩牛尾,好味到无得弹,肉质又腍又够味,连汁我地都唔放过,点埋花卷同吃,好鬼好味。 不过讲到至出位必属枝竹火腩红炆龙趸翅煲,热辣辣咁原煲上,啖啖龙趸肉,唔多讲都知几得,仲有男人至爱的火腩,加埋索晒汁既枝竹,简直满足晒味蕾。 最后食埋啫啫西生菜煲,好满足?当然未喇!仲有我最爱蛋散及滑溜溜豆腐花,呢两道甜品都好正呀!由于我地有6折现金券,即刻用抵上加抵,如果未买就要快手。不过依家凡惠顾龙苑中菜厅午膳及晚膳,凭汇丰信用卡星期一至日七折优惠,AE及恒生星期

最后食埋啫啫西生菜煲,好满足?当然未喇!仲有我最爱蛋散及滑溜溜豆腐花,呢两道甜品都好正呀!由于我地有6折现金券,即刻用抵上加抵,如果未买就要快手。不过依家凡惠顾龙苑中菜厅午膳及晚膳,凭汇丰信用卡星期一至日七折优惠,AE及恒生星期一至四75折,五六日八折,用信用卡一样咁抵。

查询:2315 1006或网上订座
2020-06-01