之前去过旺角分店 上环呢间环境几靓 坐得好舒服😌佢系行木系风格 好简调嘅感觉🪵.📌24小时浸煮鲜豚肉角煮慢煮蛋谷米茶渍饭 $120豚肉口感算系嫩滑 但个肉味唔系好出 唔知食紧咩肉🤣肉嘅份量少左啲 得3块🥲饭嘅份量就够嘅😝呢间嘅鲣鱼汤嘅味浓啲 但饭就淋过旺角分店🤫.📌黑朱古力麻糬班戟 $85朱古力几浓唔会话太甜太苦🍫麻糬就同之前差唔多😛雪糕系云尼拿味 Topping就有燕麦,香蕉同朱古力酱😎我觉得个份量比旺角少啲啲👀朋友唔太钟意食朱古力 但都觉得呢个几好味😋.📌宇治抹茶豆乳拿铁配北海道牛奶雪糕 $48抹茶味好浓 好重回甘味 所以店员suggest将个雪糕捞埋黎饮🍵雪糕同pancake一样😆但因为抹茶味比较浓 所以唔太饮得出个奶味🥛.📌皇室伯爵茶 $38个茶嘅浓度系可以自己调教🤩因为可以自己拎个茶包出黎🤓饮落好香醇嘅茶味💓
📌24小时浸煮鲜豚肉角煮慢煮蛋谷米茶渍饭 $120
24小时浸煮鲜豚肉角煮慢煮蛋谷米茶渍饭