2023-09-26
呢间餐厅之前系YouTube见到有人介绍过 觉得几特别 餐厅坚持使用有机本地菜✊🏻餐厅拥有四间分店 分别系深水埗、荃湾 同埋黄埔 而且每一间菜式都系有少少唔同 留意返呢到餐厅份量都几大🤓 准备定胃口黎食haha泰式炸虾秘酱冬阴意大利粉🍤 ($118)先讲意粉 煮得够aldante 好弹牙 唔会太淋🍝其次个冬阴功同埋虾酱都超级开胃🤤 真系每一淡面都痴到足够既酱汁🥹 冬阴功唔会太辣 而且香茅同埋香料味好香 个面仲跟买两条腐皮卷🫶🏻 同埋茄子🍆+车里茄🍅 真系留意到餐厅每一样嘢都超级用心 茄子系有微微炸过 面头脆脆哋 唔会过淋 而且腐皮卷真系100分!我超级满意 个皮炸的卜卜脆 馅料足够 里面有一旧个皮包住白萝卜同埋红萝卜🥕+木耳👍🏻 口感非常丰富!香蕉核桃焙茶燕麦奶 ($50) 跟餐-$12呢杯饮品几特别 真系好多只味同时间系一杯野饮 我觉得香蕉同埋核桃味系偏出 而燕麦奶同埋配茶味就淡淡地呈现 呢杯野口感都几特别 久唔久会食到一两粒核桃 而且核桃令到饮品有沙沙哋既口感😍味道:🌟🌟🌟🌟.75/5 📍 素年 (汝州街) (深水埗)地址:深水埗汝州街132号地舖
呢间餐厅之前系YouTube见到有人介绍过
觉得几特别 餐厅坚持使用有机本地菜✊🏻
留意返呢到餐厅份量都几大🤓 准备定胃口黎食haha
泰式炸虾秘酱冬阴意大利粉🍤 ($118)
先讲意粉 煮得够aldante 好弹牙 唔会太淋🍝
个面仲跟买两条腐皮卷🫶🏻 同埋茄子🍆+车里茄🍅
香蕉核桃焙茶燕麦奶 ($50) 跟餐-$12
味道:🌟🌟🌟🌟.75/5
📍 素年 (汝州街) (深水埗)
地址:深水埗汝州街132号地舖