2021-05-28 66 浏览
近排成日都嚟荃湾,咁啱就系想试食西餐,一间餐厅设计融合咗木椅做主题环境几舒适,咁啱见到佢嘅每日精选生蚝🦪做特价$10一只,真系好吸引🤩下午唔算太多人就想入嚟试吓精选生蚝❤️✨香草柠檬烤春鸡 /半只午市来讲都有午餐供应,Order左半只烤鸡,套餐仲有包餐汤同饮品,等咗20分钟到即叫即做烤鸡送到枱面上,热辣辣香喷喷,闻到一浸香草嘅味道size 比较大只,一人份量好够食,外边香脆肉质滑溜,点埋烧汁突出鸡肉香味...更香浓✨炭烧纽西兰肉眼10oz配薯菜烧汁另外朋友带咗个牛扒,什么事size份量好足够烧至五成熟肉眼味道好浓牛肉嘅膻味,中间仲系粉红嫩嫩,咬落去𠮶种感觉仲系好腍外层用炭火烧到一阵炭烧味道,更惹味可以配合烧汁一齐食👍🏻👍🏻👍🏻✨香辣炸鸡翼再嚟order一份小食鸡翼,我就比较喜欢食细只嘅鸡翼,细细只容易入口😬,呢度真系焗紧鸡翼每一只都比较细啲,外边炸过香脆内里鸡肉嫩滑✨精选生蚝🦪$10/只每日精选$10食生蚝,之前我去过三就系精选左泰国生蚝🦪 Size比较细只但系肉质软滑,海水味比较淡,未容易入口

✨香草柠檬烤春鸡 /半只

✨炭烧纽西兰肉眼10oz配薯菜烧汁