邻近太子地铁站, 餐厅光猛阔落, 冷气十分充足, 超高质抵食火锅放题, 店员仲好有礼貌,性价比高, 值得推介.任饮任食无限时放题, 基本休闲每位$228.0或星级VIP 每位$298.0, 小童/长者优惠都是每位$158.0识食一定系食星级VIP, 仲可以叫烧肉边炉二合一, 同时打边炉又可以食埋烧肉,一次过满足晒两个愿望, 同埋安格斯牛肩肉任食, 啤酒任饮, 真系大癫有7种唔同口味的鸡煲任君选择, 养生, 冬阴公, 酸菜, 椰香, 沙嗲, 芝士及招牌鸡煲, 个个都好想试, 真系唔知点选择, 店员见到我地咁难选择, 主动细心讲解, 原来可以食完一煲再叫另一煲, 由淡至浓味咁食都得, 每煲会用原只芝麻鸡, 香滑肉肉嫩, 十分足料. 食够鸡就可以叫店员加入新鲜猪骨浓汤, 开始打边炉. 所有炸物即叫即炸, 炸云吞, 炸午餐肉, 炸鱼皮等, 炸鱼皮入口超松化不死实,超正, 佐酒一流. 安格斯牛肩肉, 油脂丰富, 肉味丰富,肉汁带甜, 黑毛猪一层肥一层瘦,层次分明,咬落软淋好juicy 及味道浓郁.所有食物都好新鲜,啤酒任饮唔系比D cheap 啤酒我地饮的, 超惊喜, 竟然系北海道的Sappor

所有食物都好新鲜,啤酒任饮唔系比D cheap 啤酒我地饮的, 超惊喜, 竟然系北海道的Sapporo啤酒, 真系十分有诚意, 多款甜品供应, 仲有韩国直送的鲷鱼烧及蜜瓜雪条,今餐值得比100分