餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

食鸡煲??定烤鱼好呢??两样我都好钟意食呀!!!最后任性嘅我决定食晒两样,顺便回报俾大家听边样吸引啲~~重庆辣鸡煲因为我唔太食得辣,所以叫咗小辣,感觉辣度适中,一打开个盖,香辣味非常浓烈,鸡件份量都算多,而且超级入味但真系要提醒大家,食之前要捞一捞啲鸡件先,如果唔系食到底就会有小小咸同埋一定要趁热食,因为咁样啲鸡肉先会嫩滑啲酸菜烤巴沙鱼喺香港食烤鱼,呢度就寅系抵到爆呀!!!我谂一条烤鱼都够2个人食,而且佢有好多酸菜配料就有莲藕、芋丝、金菇、木耳、豆卜等我就钟意一啖鱼夹住小小酸菜咁食,鱼肉索晒酸菜味,味道更开胃好啦,到咗大家最期待嘅比分时间啦!!overall嚟讲我会觉得鸡煲CP值系比较高,因为烤鱼真系唔算非常入味,只系我一啖鱼夹住小小酸菜咁食搭救返,同埋鱼肉有小小鞋身,但呢个价钱嚟讲我觉得都可以一试嘅

鸡煲??定烤鱼好呢??
两样我都好钟意食呀!!!

最后任性嘅我决定食晒两样,顺便回报俾大家听边样吸引啲~~

重庆辣鸡煲
因为我唔太食得辣,所以叫咗小辣,感觉辣度适中,
一打开个盖,香辣味非常浓烈,
鸡件份量都算多,而且超级入味
同埋一定要趁热食,因为咁样啲鸡肉先会嫩滑啲

酸菜烤巴沙鱼
喺香港食烤鱼,呢度就寅系抵到爆呀!!!
我谂一条烤鱼都够2个人食,而且佢有好多酸菜
配料就有莲藕、芋丝、金菇、木耳、豆卜等
我就钟意一啖鱼夹住小小酸菜咁食,
鱼肉索晒酸菜味,味道更开胃

好啦,到咗大家最期待嘅比分时间啦!!