汤底㨂咗台湾凤梨鸡锅,凤梨嘅酸甜味同鸡肉嘅鲜嫩绝配,入面仲有苦瓜,好清热好养生~苦瓜一啲都唔苦,个汤底够清,所以食到之后啲配料嘅原味!极上和牛吃到饱套餐包每人2粒澳洲和牛牛丸~真系好食到晕~劲Juicy劲重牛味!一咬落去系会爆汁~好正!安格斯牛小排同猪雪花肉片都系必试,肉质鲜美,充满肉味~~而澎湖花枝浆同真味牛肉浆,都系鲜味十足,不过真味牛肉浆食落有少少胡椒粉味,我就钟意花枝浆多啲~鬼马老油条同爽脆炸鱼皮,都系必点小食!两样都系可以㨂浸唔浸汤嚟食~个人就钟意就咁啪😆够晒脆口!脆肉鲩鱼腩,打边炉必叫之一~脆肉鲩本身已经好好食~仲要系鱼腩~油脂分布均匀,口感丰富。花生同芝麻麻吉烧系我每次都一定会encore 再encore嘅选项~甜甜哋好似食汤丸咁~不过如果㨂咗麻辣汤底,就唔系好夹😆㨂清啲嘅汤就最好不过啦!鸭屎香柠檬茶,冇出面咁大浸香水味~柠檬味好出,茶味偏淡,都几啱打边炉饮架!出面嘅自助区都好多火锅配料可以自取~夹咗好多皇帝菜、芋头、淮山~~食咗咁多肉,系要食返啲蔬菜平衡吓!原来而家只要晚市入座,就可以任食Dreyer’s 雪糕!开心果味超好味!食完脆皮再食甜筒,真系好幸福呀🫶🏻🫶🏻🫶🏻

安格斯牛小排同猪雪花肉片都系必试,肉质鲜美,充满肉味~~