2017-01-11
有时候想食寿司 想食得饱而又吾想洗甘多钱刀会去一寿司因为一寿司有 18:00后半价时段 (之前坑口分店22:00后开始 (已结业))..虽然由18:00开始, 但其实我要早半个钟排队 话晒旺角人流刀好多!! 一到18:00, 职员会带客人入去..环境方面, 地方好大 而且吾会有逼既感觉 仲几干净下!每次去到 必定叫三文鱼寿司,帆立贝寿司, 特长海鳗寿司,特大甜虾寿司.!! 但最好就第一轮叫晒, 因为如果第二轮开始 职员会通知要等20-30分钟时间比较耐~三文鱼寿司 -- 三文鱼好似长身形, 肉质好鲜 吾系有腥臭味道 而且吾会系咬极吾刀扯吾开! 条纹清楚..大细统一帆立贝寿司 -- 帆立贝鲜甜 吾系干晒, 大细统一特大甜虾寿司 -- 好甜 而且好有鲜味 刀系必叫的特长海鳗寿司 -- 依款寿司系我既最爱 可惜旺角分店既一寿司所供应既 系放冻左既海鳗 完全吾热 !!!!! (好失望)但系味道方面 海鳗寿司既烧汁好甜 吾咸 海鳗肉质爽口不林 而且的确好长 食完旧饭刀未食完上面条海鳗 如果有埋热度的话, 的确不错 而且值得推介
每次去到 必定叫三文鱼寿司,帆立贝寿司, 特长海鳗寿司,特大甜虾寿司.!! 但最好就第一轮叫晒, 因为如果第二轮开始 职员会通知要等20-30分钟时间比较耐~ 三文鱼 寿司 -- 三文鱼好似长身形, 肉质好鲜 吾系有腥臭味道 而且吾会系咬极吾刀扯吾开! 条纹清楚..大细统一 帆立贝 寿司 -- 帆立贝鲜甜 吾系干晒, 大细统一特大甜虾寿司 -- 好甜 而且好有鲜味 刀系必叫的 特长海鳗 寿司 -- 依款寿司系我既最爱 可惜旺角分店既一寿司所供应既 系放冻左既海鳗 完全吾热 !!!!! (好失望)