系尖沙咀人多车多,最近比我发现左一间$198任饮红白酒啤酒果汁任食pizza! 咁抵食梗系要介绍比大家!环境非常特色以航空飞机做主题,好似乘客系机舱个窗到望住靓风景同云彩☁️风景会每隔一段时间转换,饮下酒又有美味pizza,真系好过瘾嫁!5点后享受$198 有90分钟任饮任食,地点就系美丽华广场入边,方便就脚!环境有特别之余又干净卫生,比较安静坐得舒服可以同朋友倾计!任食Pizza有六款!分别系大阪烧薄饼、夏威夷,韩式泡菜、玛嘉丽塔、辣肉肠、手撕猪肉。我哋一共叫左夏威夷,大阪烧薄饼、玛嘉丽塔同埋手撕猪肉,一个Pizza都好大好彩我哋有四个人一齐share,我自己就好钟意大阪烧同手撕猪肉,比较浓味同特别,大阪烧真系有惊喜地美味!系饮品方面,我比较钟意饮红白酒一共提供5款红白酒,分别有Nugan Third Generation、Shiraz、Cabernet Sauvignon、Sauvignon Blanc and Chardonnay。开头就当然系饮咗白酒先比较清淡,试左Chardonnay同Sauvignon Blanc都系清新带果香,容易入口口感轻盈,又同芝士味好夹,Chardon

系饮品方面,我比较钟意饮红白酒
一共提供5款红白酒,分别有Nugan Third Generation、Shiraz、Cabernet Sauvignon、Sauvignon Blanc and Chardonnay。开头就当然系饮咗白酒先比较清淡,试左Chardonnay同Sauvignon Blanc都系清新带果香,容易入口口感轻盈,又同芝士味好夹,Chardonnay风味比Sauvignon Blanc浓厚,带香草同苹果味,如果饮得就建议试左Sauvignon Blanc先,酸度比较高,比较开胃!

啤酒方便就有一共有四款Asahi、Sapporo、Somersby同埋Guiness。

如果唔识饮酒嘅朋友佢哋都有果汁提供有供橙汁、苹果汁同埋石榴汁。我觉得三款果汁都好好饮,尤其是系橙汁好多果肉!

生日嘅朋友可以提前订位同餐厅讲即会免费获赠Danish Toast,系一直个梦幻颜色美人鱼雪糕多士。好味又可以打卡!

人均💫200

如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘
多谢大家!!!

♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝ ♡⃝♡⃝♡⃝♡⃝

Cabin Crew Coffee by Holly Brown (尖沙咀)
尖沙咀弥敦道132号美丽华广场一期2楼228号舖