2012-04-17 243 浏览
庆祝朋友生日中银信用卡宜家食物饮品都有半价,所以来试下4个人叫左焗大虾长通粉, WHOLE RIB, CLASSIC BURGER, 铁板鸡胸牛扒条, Chocolate Tall CakeRIB个味同平时食ge有少少唔同, d肉有d松散不过个蜜糖汁好味同埋伴住上ge薯蓉都好食焗大虾长通粉, 长通粉入面食到d白汁不过食到底ge长通粉就有d干, 可能要一来到捞下佢先!同埋记得食左个蒜蓉包先啊, 如果唔系会变硬!铁板鸡胸牛扒条一听到个铁板 Zeezee声就问心呢个会配埋4份墨西哥包同埋芝士丝、椰菜丝、蕃茄粒、cream俾你包住食几特别个味又好夹有4份1人可以食1份classic burger落单果时叫左佢帮我地切4份.虽然味道唔错, 个牛肉又够厚同埋薯条都好食~~不过估唔到佢分2层上, 食起上来真系有d麻烦._.最后就系期待已久ge Chocolate tall cake发现差唔多台台都有叫ga!哗, 见到都开心!上面系cream同零呢拿雪糕, 仲有d朱古力饼碎中间系朱古力蛋糕最底有d焦糖好好味呀价钱真系几贵, 信用卡优惠左都要每人$200不过一试无妨啦,而且朋友生日开心嘛
庆祝朋友生日
中银信用卡宜家食物饮品都有半价,
所以来试下

RIB个味同平时食ge有少少唔同, d肉有d松散
不过个蜜糖汁好味
同埋伴住上ge薯蓉都好食
焗大虾长通粉, 长通粉入面食到d白汁

不过食到底ge长通粉就有d干, 可能要一来到捞下佢先!
同埋记得食左个蒜蓉包先啊, 如果唔系会变硬!
铁板鸡胸牛扒条
一听到个铁板 Zeezee声就问心

几特别
个味又好夹
有4份1人可以食1份
classic burger落单果时叫左佢帮我地切4份.
虽然味道唔错, 个牛肉又够厚同埋薯条都好食~~
不过估唔到佢分2层上, 食起上来真系有d麻烦._.
Chocolate Tall Cake

发现差唔多台台都有叫ga!
哗, 见到都开心!

上面系cream同零呢拿雪糕, 仲有d朱古力饼碎
中间系朱古力蛋糕
最底有d焦糖
好好味呀

价钱真系几贵, 信用卡优惠左都要每人$200
不过一试无妨啦,
而且朋友生日开心嘛

题外话/补充资料: 食物方面都几好ge不过服务真系只可以俾1分:( 店入每1个待应负责几张台ge 唔知系咪我地唔好彩, 负责我地张台个Mxx姐唔系叫我地等阵就唔知走左去边. 有时想叫个人refill都要举好耐手. 其实果晚无满座... 呢样都仲可以接受 最扣分ge地方系佢[b]sale左几次membership[/b](我地一入去1次, 叫卖单果时又1次, 拎第1张单来果时又再sale1次) 同埋卖单果时个态度:mad: 我地叫佢卖单俾埋张信用卡佢提佢俾返半价我地. 佢就无理到, 摆抵张卡问我地有无会员, 会唔会join返. 结果佢真系拎左张无俾优惠ge单我地, 然后又sale membership 我地同佢讲我地有中银应该会有半价. 佢竟然话下[b]原来有中银卡, 你地都无讲[/b]:mad::mad::mad: 唉, 唯有希望以后唔好再见到佢.
2012-04-08
庆祝纪念