今晚带个钟意食芝士蛋糕0既朋友0黎呢度试下。冻盘方面,今次食0既翡翠螺有好多沙呀><之前未试过咁呀,唔知发生咩0野事...主菜:串烧带子焗雪鱼南瓜薯蓉带子好弹牙;雪鱼烧到外脆内软,鱼肉比上次入味。那些白色酱汁好好味,唔记得个名,不过呢只汁真系好衬d𩠌菜!烧春鸡蕃薯薯蓉鸡肉好滑,切0个阵d皮是卜卜声响的(可惜我唔食皮)我问穿黑衫的经理蓝莓芝士蛋糕有未?(因为今晚专登带朋友0黎主要试呢款)佢话等一阵就有。无耐佢拎左2件畀我地,仲同我地讲‘今日原来冇出到蓝莓芝士蛋糕,呢d系响外卖柜拎畀你地。’哗!真系好好人呀佢!>U<朋友试足呢度四款芝士蛋糕,评价很高!我地听到隔离有个师奶向经理赞呢度0既buffet好食过柏景餐厅添(哗~)今次试的花茶系我自己选6种材料的,点知好难饮/_\(下次都系试佢地set好0个d了)8点已经有好多人等位了,我睇到都好开心,我地由佢初初做buffet食到佢依家咁受欢迎~真系睇见到开心^u^//(不过今日nice nice老板放左假,冇得开怀倾计好似差咁d啰)XD
今晚带个钟意食芝士蛋糕0既朋友0黎呢度试下。

主菜:
串烧带子焗雪鱼南瓜薯蓉

烧春鸡蕃薯薯蓉
鸡肉好滑,切0个阵d皮是卜卜声响的(可惜我唔食皮)