2017-06-05 55 浏览
平时好少过海食野,不过今次男朋友话想试好耐,就过黎试试佢!一到门口见到,唔怪得朋友咁like,门面行简单少女风,啱晒一班朋友食饭倾计。Menu封面都好靓,忍唔住影张相 Waitress 姐姐听见我们都是一次黎,就介绍我们试佢地皇牌~~~~~~窝夫披萨😯跟手我们就加钱要埋set,因为有齐甜品同饮品,一次过满足晒所有愿望,而且价钱只需加$52,好抵咁😃老实讲,通常餐饮一黎都系柠茶柠水,睇到都闷,不过呢度重有果茶同柠蜜比你选就好好,重点要讲嘅系佢柠蜜是配蜜糖!!不是菜蜜,太好了~ 朋友话佢果茶都好好饮,茶味浓可能因为是锡兰茶)首先黎个沙拉同薯条,我个人钟意个薯条,炸得刚好,冇回油! 外脆内软,再配埋餐厅自家调配的黑松露酱,好香滑!到主菜喇😃好有惊喜,果然冇介绍错!!!! 卖出超超超靓,唔好睇佢厚厚芝士就好油腻,点知系软芝士,唔系一味咸个只😱一个月女仔可以食到两件!!!! 太邪恶。。窝夫饼底不是你们想像的甜甜,而是好像饼干一样,香脆,原来好夹的,今次试是黑松露什菌(嗅觉味觉满足晒!),下次黎就试第二只味😄最后就系试个重牌甜品----培茶心太软件雪糕,以往我食过培茶甜品,一系太甜,一系唔够茶香。
平时好少过海食野,不过今次男朋友话想试好耐,就过黎试试佢!

Menu封面都好靓,忍唔住影张相

最后就系试个重牌甜品----培茶心太软件雪糕,以往我食过培茶甜品,一系太甜,一系唔够茶香。呢个茶味及朱古力味配合得宜! 喜爱色香味嘅朋友,要来试试。

因为太饱嘅原故,冇叫饱肚甜品了,叫左3小件甜品:抹茶红豆卷,腰果露同埋杨枝金露慕丝,本人系三个之中认为杨枝金露慕丝做得最好,唔"留"。

总结今次经验,女士们可以同男士们讲,有一间又靓又好味嘅主菜甜品餐厅是可以食得超超饱,好满足! 唔驶周围去,一间就够晒!
2017-06-01