2022-02-27
好耐冇食啦,又挂住佢嘅名物,决定同朋友仔一齐去食个烧肉放题😋😋😋我哋拣咗90分钟放题Set C,有🇺🇸美国安格斯和牛食。当中有几款喺呢次系比较出色,想分享一下俾大家嘅,有机会可以试一试😋😋😋- 牛角饭 另加温泉蛋个饭平平无奇,但会令你一试就爱上😍😍不断思念住佢🤣🤣 呢个系真架!我次次去食,都一定会叫,冇点到嚟食,等于冇去过!另外加埋温泉饭,会令到成个饭滑啲。好食😋🙌🏻推- 蒜蓉牛油牛腹肉呢个好有惊喜🤩🤩🤩肉质好厚,但唔韧,牛油味好重!又唔腻同漏!😋😋😋就算冻咗少少食,佢嘅牛油味仍然不慢,吞咗之后,牛油味仲留低咗系成个口度,我哋encore 咗几次😋😋🙌🏻推推- 虾🦐要烧耐少少🤏🏻要烧到虾身嘅水份有啲干,少少离壳,好食!肉质爽口弹牙!新鲜!- 黑糖牛油蕃薯🍠呢个我地都encore 咗两次,最后𠮶次烧佢再啲啲,令到啲蕃薯吸晒啲牛油,再烧脆少少表面,加上黑糖酱甜甜地,味道似之前好多人都推嘅蜂蜜牛油薯片咁,好好食😋😋😋🙌🏻推
- 牛角饭 另加温泉蛋
🙌🏻推