2022-05-11 449 浏览
成日都话元朗好多野食,但成日企系元朗都唔知食咩好,一系就排长龙,一系就唔好食今次行左去后一条街揾食,见到有间装修充满内地风味嘅羊肉专门店就入去试下一入到去好香羊膻味,唔系好浓果只,太浓会臭,入面啲姐姐好似谭仔姐姐咁入到去都见到不停有外卖单,几欣赏佢外卖包装,保温物料仲会汤粉隔开,用机封口,外卖途中可以唔洗惊开左盖/泻晒我地见好似好正宗咁就叫左好多样野试 羊肉夹膜,黎到好香,不过个夹膜唔够脆,影响口感,羊肉味唔系好食到,一般炸羊肉饺子,呢个好好食,好香羊肉味,唔臭,炸得香口可以食好多牙纤羊肉, 其实姐系细细粒嘅羊肉,啲人用牙纤吉黎食而命名挂? 好食嘅,不过偏贵羊肉串, 好食,有肥有瘦,唔鞋口羊杂粉,比我想像中少羊杂,除左肠之前其他都无咩味,米线好滑身仲有D生蒜比你配落个粉?
我地见好似好正宗咁就叫左好多样野试
羊肉串, 好食,有肥有瘦,唔鞋口

仲有D生蒜比你配落个粉?