2022-08-10
2022.08.08 lunch 放假!走咗出嚟试呢间,早排女友同朋友生日饭系呢度食,觉得食物唔错,所以叫我呢日试吓⋯⋯ 餐厅地方几大,楼底又高,都几好,但好好生意,几乎坐满,感觉即时觉得危险咗🫢 好彩空间大,坐位之间唔算太迫,又算通风😅女友拣番明太子忌廉烟肉意粉,我就拣芝心和牛丸咖哩牛肉饭。加$15有个汤或沙律+一小杯冻麦茶,如果拣其他饮品就减$15。食物都嚟得几快,番茄汤加小面包先到,都几酸吓,又唔够热,所以一般啦。刚开始饮汤,个意粉就到,又要快快饮⋯⋯意粉整得好靓,哗!好味㖞😋 唔怪得女友要再叫呢个👍🏼 女友觉得好好味,我都觉得好味嘅,但对我嚟讲甜味就重咗少少。到我个饮,都好靓,咖哩汁几好味,可惜芝心和牛丸,牛肉唔够热,食物唔够热啲味道真系差好远!