2010-06-04
系city听完talk之前,见时间岩岩好系tea buffet, 2点几到.就黎试下啦!$35呢个价系kln tong食最多都只系食到1个饭,但系呢到,食物款式虽然少,但$35 真系抵到飞起!春卷同咖哩角 都唔错!不过就唔够脆啦.格仔饼 自己整, 落左好多浆 都唔错! 坐低之后仲开包table sugar 扮白糖落去.足哂街边风味自助沙律 我无咩兴趣所以无食到. 但虽然$35 buffet,佢都俾足1般buffet会有ga野你.gd!烧卖鸡蛋 食最多.哈哈小小地食多都唔会太饱xd车仔面 先系自己整左个面, 再去加送! 猪红猪皮鸡wing ! 哈哈再加埋d 咖哩啤.似足车仔面 最钟意佢个公鸡碗! 好有feel!仲有d 牛角饱呀西餐包野饮又有奶茶lemon tea coffee! 真系唔错啦! 不过奶茶就refill得慢d.甜品overall黎讲都抵食啦!唔同的cake仔, blueberry,mango,strawberry! 仲有jelly 咁.我会再去食呀!!! $35 !!!!边到揾呀!!!
见时间岩岩好系tea buffet, 2点几到.
就黎试下啦!
$35呢个价系kln tong食最多都只系食到1个饭,
但系呢到,食物款式虽然少,但$35 真系抵到飞起!
春卷同咖哩角 都唔错!不过就唔够脆啦.
烧卖鸡蛋 食最多.哈哈小小地食多都唔会太饱xd
仲有d 牛角饱呀西餐包
仲有jelly 咁.
我会再去食呀!!! $35 !!!!边到揾呀!!!