2024-09-07 210 浏览
位于旺角红灯区,砵兰街个返~开咗一间新餐厅主打西班牙菜式~餐厅啱啱新开张,个日食饭仲见佢仲布置紧~就咁望落去天花板,已经超级靓~老板话仲有啲挂画未放出嚟,非常之期待而且餐厅设有两层,捐咗上2楼见到有间劲大嘅房,仲有得唱K🤣💖教私人派对真系可以考虑吓!同老板倾偈,知道佢餐厅间唔时都会有live Band 欣赏仲有得Jam埋一份~𠮶日叫咗个二人套餐$368~超级抵!💖前菜:冻肠拼盘我好钟意食芝士,唔错唔错!摆碟方面~系单调左🤏🏻🤏🏻 但系食物质素非常之唔错!**😎我嘅为食高过我嘅外协~💖之后有个厨师沙律~有粒粒大虾同埋千岛酱~沙律嘅菜都好新鲜 🤩 食完好开胃💖是日餐汤系洋葱汤~ 要热辣辣饮 好香~💖主菜5选1 ~ 猪牛鱼鸡仲有鸭~乜都有齐我就拣咗 - 慢煮鸭髀!!个鸭髀好好味,又香又酥~一啲都唔韧!💖西班牙饭 3选1 ~有鸡肉,有猪梅肉,仲有海鲜我谂都冇谂就拣咗海鲜!确实系出色香港人唔系好食惯西班牙嘅粒粒饭~所以餐厅为咗迎合香港人嘅口味,佢哋嘅饭会比较淋啲!个味道真系认真出色,低碳人士嘅我忍唔住食咗大半碟🤣 真系好好味,同场餐厅入边都听到个个都赞呢个饭好好味🤩👍🏻💖甜品,有西班牙油炸鬼,一
位于旺角红灯区,砵兰街个返~开咗一间新餐厅
主打西班牙菜式~餐厅啱啱新开张,
个日食饭仲见佢仲布置紧~
就咁望落去天花板,已经超级靓~
老板话仲有啲挂画未放出嚟,非常之期待
而且餐厅设有两层,
捐咗上2楼见到有间劲大嘅房,仲有得唱K🤣💖
教私人派对真系可以考虑吓!

同老板倾偈,知道佢餐厅间唔时都会有live Band 欣赏
仲有得Jam埋一份~

𠮶日叫咗个二人套餐$368~超级抵!

💖前菜:冻肠拼盘
我好钟意食芝士,唔错唔错!
摆碟方面~系单调左🤏🏻🤏🏻 但系食物质素非常之唔错!
冻肠拼盘

**😎我嘅为食高过我嘅外协~

💖之后有个厨师沙律~有粒粒大虾同埋千岛酱~
沙律嘅菜都好新鲜 🤩 食完好开胃
厨师沙律

💖是日餐汤系洋葱汤~ 要热辣辣饮 好香~
是日餐汤

💖主菜5选1 ~ 猪牛鱼鸡仲有鸭~乜都有齐
我就拣咗 - 慢煮鸭髀!!
个鸭髀好好味,又香又酥~一啲都唔韧!
慢煮鸭髀

💖西班牙饭 3选1 ~
有鸡肉,有猪梅肉,仲有海鲜
我谂都冇谂就拣咗海鲜!确实系出色
海鲜西班牙饭

💖甜品,有西班牙油炸鬼,一个系我平时去环球影城好钟意食嘅甜品🤣 脆卜卜嘅外层,铺满咗黄糖~ 咬一啖再咬啖雪糕,真系不得了💖
西班牙油炸鬼

💖另外单点嗌咗个吞拿鱼沙律~
事关我见到佢哋张餐牌嘅相真系好靓,所以叫咗嚟食
实物都系咁靓,而且好好味🤩
吞拿鱼沙律
2024-08-13