同阿仔由西贡长征黎北角lunch, 为左见JM一面兼食li个肥叉花胶鸡荷叶饭set, 麻烦晒JM订左枱我地有卡位坐✌🏻.🥢肥叉用高质嘅猪肉当然好好味, 就算摆左一阵我喂完阿仔先食都唔会话冻左唔好味.🥢花胶云呑鸡煲店员拎黎俾我地影相然后帮我地分, 可惜我忙住料理阿仔无手影(li张明显唔系我影😂😂la!), 云呑粒粒大件足料, 花胶都够腍, 鸡肉好嫩滑, 浸住汤食最滑.🥢巨大荷叶饭好大呀个荷叶饭, 劲多料, 够干身, 带荷叶香, 只知阿仔系咁食已经proof系正野. 不枉我转2程车再抬住石油气(阿仔)行条大斜路黎潮圣呀!!下次要再黎.🥢见到好多人食lunch set, CS碟碟都劲大碟劲多𩠌啰😂!

花胶云呑鸡煲
砂窝云吞鸡