2022-11-18
Happy Friday Lunch食好西 牛头角5星星推介!午餐时间同埋班同事去试下新野入去餐厅环境还可以 冷气冻到我怀疑人生!如果你平时系瞓开殓房就岩晒你,入到去随便坐当系自己屋企得架喇!今日我就唔想食饭同意粉,咁就试下佢个All day breakfast啦,非常推介!依间All Day Breakfast嘅特式系我依世人食得最猎奇嘅一餐。冇睇错呀,咁嘅份量系午餐黎,一定系见我凸左肥仔奶想我减肥,真系用心良苦! 等我介绍下碟先你睇下,几大只碟,几惊装唔晒D食物。等我数下有咩野食先有2只荷包蛋2条肠仔 你睇下几样衰!点解佢又我知最钟意食咁样衰嘅肠仔嘅!!沙津真系最无特式,同其他𩠌业比较真系争少少。无用任何酱料,净系食到浓厚青菜味,真系好pure 好true 好健康呀!我有一刻感受到食草动物嘅乐趣。个杯茄汁豆真系好新鲜非常juicy,感觉到厨师开罐头手势非常之纯熟专业!嗱嗱嗱 知你等左好耐!等紧打大佬系咪?要介绍下个2片巨型蒜蓉包,有成1/3只蛋咁大我数口就差d,我目测大约1,2呎长咁上下。今次又点估到佢个蒜蓉包真系有蒜蓉味,本来期待已久会有猎奇嘅感觉,可惜!可能我个口实在太大,我用
午餐时间同埋班同事去试下新野
入去餐厅环境还可以 冷气冻到我怀疑人生!
等我介绍下碟先
你睇下,几大只碟,几惊装唔晒D食物。
等我数下有咩野食先
有2只荷包蛋
2条肠仔 你睇下几样衰!
点解佢又我知最钟意食咁样衰嘅肠仔嘅!!
嗱嗱嗱 知你等左好耐!等紧打大佬系咪?
要介绍下个2片巨型蒜蓉包,有成1/3只蛋咁大
我数口就差d,我目测大约1,2呎长咁上下。今次又点估到佢个蒜蓉包真系有蒜蓉味,本来期待已久会有猎奇嘅感觉,可惜!可能我个口实在太大,我用左1啖半就食晒。
得喇!知我好长气 !最后最后 真系最后喇!
因为间舖疑似开起殓房入面嘅关系,食完咁丰富嘅食物,杯即热磨咖啡已经眼前一黑冻死左转世变左做冻咖啡。个味道似系9点钟返工冲完放低,但老板捉你开到12点然后先得闲饮番你杯咖啡嘅感觉。
最后埋单收我$78,仲要加埋一只系要$85咋!!!几抵死 几抵食!!!真系好Happy Friday呀!!
真系岩晒想减肥嘅你地黎食呀,食完感觉好似瘦左几磅出去。我极度怀疑我中左幻术,我食完野好似冇食过咁,依依不舍咁离开,仲流左2滴眼泪,因为我知道今生今世都食唔番咁嘅味道!!
5星星推介!
All Day breakfast (人生总要食一次)
题外话/补充资料:
如果边位巴打丝打想同你朋友绝交 或者
想同你男女朋友s/老公s老婆s 想分手但又讲唔出口,一定带要佢黎食一镬金嘅! 包掂!