2018-08-20
系啊6月食嘅野,8月先写啊 ☺️☺️☺️因为6月生日前后2日都有得免费!!!不过一定要2个人以上先食得,一定系怕人一条友来食免费餐😂😂😂咁咁啱我朋友系6月生日嘅,就决定来食呢个买一送一优惠(生日免费,一定要2人以上来食,咁我地2个人食,咪买一送一啰)我们好似叫左寿喜烧同鸡汤汤底,最贵果个300几蚊嘅宫崎牛加海鲜任食,加左2只日本鸡蛋(食寿喜烧汤底唔系唔加蛋啊日本蛋最高,寿喜烧一定要配蛋!而且因该朋友生日,我地豪气d,每人一只蛋!!平时节俭嘅我地一定叫一只蛋大家食就算😎然后主角!无错!主角系和牛,而唔系无日果个🤘🏻🤘🏻🤘🏻咁可以见到3牛好靓啦,而且任食第一碟牛一定系最靓嫁嘛系,其实仲有黑毛猪嘅,不过有和牛食,边个要食猪肉?咁个牛一开始食真系好正,好淋,好香肉味,不过应该系肥膏太多啦,好快就会觉得腻,同个汤会好油😂不过真系几好食嘅,我们食左4碟已经饱到呕,好弱鸡啊我地😭😭然后呢间野系有哈根大师任食嘅,点饱都好,都要嘟番2球先得,不过d雪糕真系好L硬,呢碗野我整左好耐识食最后一定整番个粥来食,正正子
然后主角!无错!主角系和牛,而唔系无日果个🤘🏻🤘🏻🤘🏻
咁可以见到3牛好靓啦,而且任食第一碟牛一定系最靓嫁嘛
系,其实仲有黑毛猪嘅,不过有和牛食,边个要食猪肉?
不过真系几好食嘅,我们食左4碟已经饱到呕,好弱鸡啊我地😭😭
识食最后一定整番个粥来食,正正子