餐厅: FUMI
资讯:

难得有和牛同松叶蟹任食就去试下,熟食都麻麻地,净系冷盘同刺身好食,整体而言不过不失。刺身唔错,叫左几次,每次嘅品质都穏定,厚度正常,冇表演薄切, 上菜速度好快重点之一,松叶蟹,味道ok,系有少少咸,份量好足,上菜速度都好快第二重点,A4和牛西冷。相都睇到,煎得唔够好,冇想像中好,不过都算好食,毕竟都系和牛,生嘅我都会话好食。佢固定配左一种甜嘅BBQ汁,食第二次已经觉得厌。熟度每次都唔同,上菜速度好慢烧串烧嘅师父应该同煎和牛𠮶位系同一个人,每次都唔同样,有时好㶶又干,有时又正常D,味觉同自己煎差唔多,上菜速度有少少慢难食,面衣系厚个种,炸得好硬,鸡肉冇咩味天妇罗ok,不过有刺身虾就唔会想拣佢一人一份嘅主菜之一,背面好L㶶,接近半火化完成另一个可以拣嘅主菜,正常嘅鱼生丼,鱼生份量好够,不过系刺生、和牛同蟹任食下,冇咩动力想食呢个饭甜品唔睇摆盘,其实好普通,得个haagen dazs雪糕好食,但系一人得一个,冇任食甜品

长脚蟹

A4和牛
串烧
难食,面衣系厚个种,炸得好硬,鸡肉冇咩味
海虾天妇罗
天妇罗ok,不过有刺身虾就唔会想拣佢
一人一份嘅主菜之一,背面好L㶶,接近半火化完成
甜品同空气

2022-04-16