2024-04-12
*乐天皇朝荟萃(AIRSIDE)*位于airside间乐天皇朝真系超级推介,值得记录在案。必食之选👍🏻。首先讲吓环境,真系坐得好舒适阔落。而且店员服务很好。上菜速度理想,每碟𩠌都可以热辣辣一齐食。今晚我哋叫咗:1)红油黑豚肉抄手(六粒)- 肉质Juice,粒粒都好大粒。而配合埋自家制酱汁有少少麻辣非常惹味。2)米网鲜虾春卷 - 唔单止热辣辣新鲜脆口,仲充满虾肉,好足料👍🏻3)成都口水鸡鸡肉柔嫩爽滑弹牙,配合埋小麻小辣酱料。齿颊留香😌,美味超赞。4)上海炒年糕诚意之作,每件年糕都可以挂到酱料,兜得均匀。啖啖美味。好食到停唔到口。5)叉烧小笼包⭐️重点推介⭐️该店小笼包皮薄馅靓,加上特别制作嘅叉烧味,唔单止食落感觉新鲜,除咗有叉烧味之外,亦食到好Juice嘅肉汁。再加上乐天皇朝既10周年活动。呢款叉烧小笼包系今期$10优惠菜色,只系$10咋📣必食推介👍🏻👍🏻6)宫廷驴打滚巧手甜品,主要系糯米加红豆。糯米香滑软糯, 红豆清甜。传统宫廷美食。Remarks: 乐天皇朝会既10周年活动第一/二阶段虽然啱啱完结, 趁依家仲有第三阶段向4月8日至4月30日- $10 周年限定口味小笼包 (6粒) (原价
今晚我哋叫咗:
3)成都口水鸡
4)上海炒年糕
5)叉烧小笼包
6)宫廷驴打滚
Remarks: 乐天皇朝会既10周年活动第一/二阶段虽然啱啱完结, 趁依家仲有第三阶段向4月8日至4月30日- $10 周年限定口味小笼包 (6粒) (原价: HKD$88),真系要把握时机试去多几次。
好耐冇喺香港食到一餐咁满足咁开心嘅晚饭,食物水平,服务质素,餐厅环境超高❤️ menu仲有好多好多唔同种类嘅美食,必定会同朋友屋企人再嚟试😋。真心推介。