2018-08-18
New spot!住喺荔枝角区要试fusion 菜真系选择唔多.之前见到网上介绍,专诚同班老友一齐试下!超惊喜!我地一行6人主打试左佢地嘅手抓海鲜,系正嘅!每样有晒价钱份量,自己可以拣钟意嘅海鲜份量!当日我地点左膏蟹(真系超级爆膏),波士顿龙虾(系新鲜弹牙嘅),其他青口、蚬同翡翠螺等都好肥美。当然有多d款式选择会更好。 不得一提嘅系佢地个海鲜盘配有好多款蔬菜配菜选择,配埋佢地个招牌辣酱炸秋葵劲正!罪恶感都冇咁大!牛扒今次拣左日本空运嘅顶级飞驒牛,超juicy 同牛味劲香口。不过份量有d大,人少d都食唔晒。最最最爱嘅系招牌大头虾意粉,只虾真系仲大只过埋意粉,好少见到有咁大只嘅!另外要提提佢地嘅水果茶炮,系有诚意嘅,茶味同水果味都好出,仲配埋新鲜水果!不过当晚可能人太多,入面环境音乐太大,建议可以将音乐收细,方便倾计店员服务好好,好细心,上海鲜盘时会主动帮手带上围巾!
店员服务好好,好细心,上海鲜盘时会主动帮手带上围巾!
手抓海鲜
越南大虾扁意粉