2008-03-11
2008年3月8日晚上8:30又系我每个月两次定期探访, 好开心啊! 虽然Baileys唔系咩新, 但系有个Baileys menu㖞! 有4款选择, 我同沙牛男友要o左左上下两个, 以我o既记性就梗系唔记得佢地叫咩名啦! 总之一个系配Tiramisu, 一个系配Bailys卷蛋榚, 用汇丰卡两个$120, 但系set定o左Bailys味的雪榚就无得转, 其他味就可以任转. 跟本呢个set就arm晒我地, 我地平时都硬配Bailys, 因为Bailys好好好好味.配Tiramisu –有一细杯Tiramisu, 有2个Bailys球, 1个任选, 个Tiramisu有酒香, 好鬼死正! 不过太多cream啦, 我唔系好钟意食cream, 不过我会比90分配卷蛋榚–正正正正正! 个卷蛋榚系蛋榚包Bailys雪榚, 另外1个Bailys球, 1个任选. Bailys蛋榚卷好match啊! 好好味啊! 我比110分.几时先等到月尾有第二次Quota啊! 好心急啊!
几时先等到月尾有第二次Quota啊! 好心急啊!