2023-08-25
厨师来头好猛料啊,由中、西、酒店、茶餐厅的专业厨师主理,唔怪之得谂到咁多新颖菜式。仲要掌握流量密码方便大打去打卡 Barbie热潮未过, 就整左个BarbiePink火龙果脆香单骨鸡翼,仲有大大份即炒牛炒肠粉系列 ,虽然系新开但人流好旺不停来来往往,好多食物都卖光光,好利害啊日式鳗鱼炒肠粉 大大份足料到凸,鳗鱼肉质鲜嫩多汁,配上软绵的炒肠粉,口感滑溜且味道丰富,调味料恰到好处,提升了整体的风味。融合了日式和中式的元素,带给人独特的味觉享受,推荐给喜爱日式料理和炒肠粉的朋友仔。BarbiePink火龙果脆香单骨鸡翼(1盒4只)开头以为个酱谂住无咩吸引,只系打算打卡嫁咋,点知原来系有芝士酱味即刻要加分,,鸡翼外皮香脆内肉嫩滑,火龙果味唔会太浓成个感觉好清新,Barbie迷冲去喇跟住落嚟就点左个最新推出既「芝士黑松露安格斯汉堡」即刻试下,安格斯牛肉质鲜嫩多汁搭配芝士和黑松露的浓郁风味,营造出丰富而奢华的口感。每一口咬下去都能感受到牛肉的鲜美和芝士黑松露的香气,配上松软的汉堡包和新鲜的配菜,提升了整体的口感和饱足感。我好小系小食店食到啲咁高质既小食,真心推荐,店内仲有劲多吸引小食。
BarbiePink火龙果脆香单骨鸡翼(1盒4只)