2020-01-26
My first omakase 👨🏻🍳🇯🇵✨Birthday/celebration dinner终于唔再系西餐据扒😽好开心其实想食好耐但系揾唔到人陪我食(好多人都话又贵又食唔饱☹️)估唔到今次有人带我去🥰其实我觉得真系超好食!每次食之前厨师都会讲得好清楚食物来源同食嘅次序 一定唔惊食咗咩都唔知🤣呢间嘅厨师仲要好nice!会同食客吹下水🤣每样海鲜都超新鲜😋枝豆豆腐超浓豆味😋生蚝系爽口个种(我中意creamy多啲)个toro海胆超好食😭💕唔记得系咩品种但系系我食过最好食嘅海胆💛北寄贝超鲜 佢仲会帮你倒啲汤系只杯到 起鲜甜🤤手握寿司唔点豉油都好够味!个面豉汤入面啲菜切晒花🌸最后仲有生果🍊🍈食完omakase先知自己平时食开啲海鲜真系好一般🤣几推介呢间因为厨师超friendly🤣唔会食到好尴尬😗〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Sushi Ono 鮨野 (中环)📍中环士丹利街11号9楼🔗#7eating中环#7eating日本菜#7eating海产
食完omakase先知自己平时食开啲海鲜真系好一般🤣
几推介呢间因为厨师超friendly🤣唔会食到好尴尬😗
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Sushi Ono 鮨野 (中环)
📍中环士丹利街11号9楼