2019-10-22 30 浏览
要驱赶 blue Monday 最好既方法就系约朋友仔摸下酒杯底,chill 番晚先🍻🍻玩左先讲😆小妹揾左哩间系WM plaza 既楼上bar & restaurant😆 哗哗哗,一入门口就见到有张桌球台,但系小妹同友人都唔识玩就唯有睇下人地打啦🤩另外好特别既系哩到唔系播一般好hyper既英文歌,反而系主打宝岛歌手既歌单,完全啱哂系宝岛歌手狂迷既友人「合尺」,可以一路听歌一路品尝美食👍🏻👍🏻一坐低店员哥哥随即送上一杯咖哩味虾片,作为佐酒小食都唔错嫁。我地叫左3样野食,有齐哂pizza 、pasta 同小食。其实哩到仲有个dinner set 仲抵食既,但选择就无咁多啦👀1)鸡肉沙爹pizza 🍕- 薄脆底pizza , 一咬落去有微微既沙爹酱既味道,唔会太浓味亦唔辣既,份量足够两个人share而且唔会太饱食唔到其他野。2)香煎带子、干贝、樱花虾日式意大利粉🍝- 估唔到系bar 入面竟然可以食到日式pasta ,哩个有惊喜㖞,日式酱汁挂满每条意粉,仲舖满紫菜碎,味道甜甜地又出奇地夹㖞😮。3)西班牙蟹肉薯波🦀- 摆盘有d心思,一set 有4件,每件已经帮你切成一半,方便食用😋 蟹肉薯波做到

1)鸡肉沙爹pizza 🍕

2)香煎带子、干贝、樱花虾日式意大利粉🍝

3)西班牙蟹肉薯波🦀
- 摆盘有d心思,一set 有4件,每件已经帮你切成一半,方便食用😋 蟹肉薯波做到外脆内软,好creamy 幼滑既内馅,奶味甚浓🍼