2019-11-11
最近社会气氛虽然唔太正面,都要抽时间同朋友见吓面嘅。拣间楼上Cafe,可以轻轻松松坐耐啲,倾吓计玩吓board game,减吓压。误打唔撞嚟咗呢间Cafe,店员非常之热情,一落完单等紧野食,就攞左好几款boardgame俾我哋玩。Board game选择好多,唔识玩都唔使担心,店员好乐意帮你地讲解,同埋带game嘅。仲问我地要唔要同其他客搭台一齐玩game,可以帮手安排 🙈 哈哈沙发位又几松动坐得舒服,食物同饮品都唔错特别系呢杯rainbow🤗 仲有个甜品 班兰椰子慕丝蛋糕闲谈之间听到,原来老细系新手开Cafe嘅,睇佢哋服务又唔似㖞,而且都几佩服呢啲时势仲够胆出嚟做生意,大家有机会都可以多多支持!呢间Cafe系喺旺角同油麻地中间,交通好方便。而且我钟意呢到个窗,半间cafe都有窗,个窗景仲望到弥敦道条直路添。
沙发位又几松动坐得舒服,食物同饮品都唔错
特别系呢杯rainbow🤗
仲有个甜品 班兰椰子慕丝蛋糕