原来dear lily都开左一段时间,由好红,到而家风潮退去~因为太girly同本身唔太好密集设计嘅天花,所以都冇谂过会黎食,咁里日虽然系星期日,番左公司做野,就当奖自己食个tea啦系门口企左两三分钟都冇侍应理,真系有啲无奈,最后终于忍唔住向酒吧啲酒保招手,佢就叫左个侍应岀黎。。。俾左我地坐正中央嘅枱,张枱嘅设计都几怪,长长嘅椭圆形,两只枱脚黏得颇近,所以坐得都几唔舒服后尾调左枱,不过枱形其实一样,只系唔想坐正中咁怪后尾张枱见到酒吧食物方面,因为约左人食晚饭,冇点到澎湃嘅2人tea set,只系叫左nuts brownie,本身想要scone,侍应话scone冇得散叫...Nuts brownie算少失败,叫做nuts brownie咁真系好多nuts,但啲nuts系淋嘅,唔知系本身冇焗过就捞入brownie batter 定真系放得太耐brownie本身就正正常常,雪糕亦然,个人觉得焦糖酱值得俾多啲讲番卫生问题,当日睇住侍应抹脚将碎屑全数扫落地,里种茶餐厅/大牌档嘅清洁方式,系间西餐厅俾我见到,真系令我好惊讶😦

后尾调左枱,不过枱形其实一样,只系唔想坐正中咁怪

后尾张枱见到酒吧

Nuts  brownie