2021-03-17
难Book的brunch.点都要试下佢卖点系巴黎之花香槟free flow,仲有cocktails,红白酒作为buffet怪,我当然要试尽佢佢分左两个时间11:00~14:00,14:30~17:30我拣左second seating 14:30,星期六训醒啱啱好呢个brunch,有一个order menu,menu上系任你叫,其中有5款main 我地每样都叫黎试,煎牛,煎大虾,煎炉鱼,特别有baked Aubergine Parmigiana 即系茄子,同炸松露意大利炖饭波,portion唔算大,两个人食,试完都饱饱地,我个人喜爱sea bass,同茄子,茄子呢味咁巧手,值回票价一当然唔少得"seafood on ice"',都系menu上面order,一份有半只龙虾,长脚蟹,虾,蚬,青口龙虾同长脚蟹好甜好食,其他一般出行一圈,去拎左刺身三文鱼吞拿鱼一般 ,鱼子👌hams同几款cheese都ok,仲拎左无花果干,nuts送下酒热食有中式点心,扁皮鸭同乳猪,虾饺乳猪好得喔甜品,食左mix berries ice 🍨..very niceHKD938加一HSBC/AMEX credit
作为buffet怪,我当然要试尽佢
一份有半只龙虾,长脚蟹,虾,蚬,青口
龙虾同长脚蟹好甜好食,其他一般
出行一圈,去拎左刺身三文鱼吞拿鱼一般 ,
热食有中式点心,扁皮鸭同乳猪,虾饺乳猪好得喔
HKD938加一
HSBC/AMEX credit card,85折,算系咁