2024-12-07
应该系新开嘅 .. 之前无见过, 行过见佢好多款又岩食, 就试下食完个汉堡之后 返唔到转头 🤤🤤 邪恶度🈵因为系叫外卖,拎到返黎冻左少少 口感都有少少影响 .. 但整体仍然高质The Company Burger $85呢个一定要试 😭 真系劲好食 !! 食材多到差d泻出黎每一啖都劲多料 口感味道都超丰富 !最surprise系食到juicy既肉汁 🤤 另一个surprise位系有炸香左既洋葱圈 !!劲邪恶但真系好很正 !!Burger系跟埋薯条架, 想讲个薯条都系重点呀 !!炸得超香脆 ! 唔会过咸, 超好食呀 !!Wild Mushroom Pizza $132密铺平面地铺满蘑菇、火箭菜同松露酱 ! 食落唔太滞~菇味会比较重, 但都有淡淡既松露香 ~ 火箭菜多到好似放题咁边位略嫌有少少干, 沾返店家自制既松露蛋黄酱就刚好 !蒜香脆鸡翼 $45系老公至爱既单鸡炸鸡翼~ 香口又惹味 ! 又唔会太干, 正正~~甜甜圈 $65/3 pcs虽然唔算好大个, 但入面既酱料份量好足 !我地试左柠檬蛋黄酱 同朱古力味 ~~朱古力系Nutella黎 !! 甜甜圈唔会炸得过火 ~ 洒上白砂糖好邪恶,
食完个汉堡之后 返唔到转头 🤤🤤 邪恶度🈵
The Company Burger $85
呢个一定要试 😭 真系劲好食 !! 食材多到差d泻出黎
每一啖都劲多料 口感味道都超丰富 !
劲邪恶但真系好很正 !!
Burger系跟埋薯条架, 想讲个薯条都系重点呀 !!
炸得超香脆 ! 唔会过咸, 超好食呀 !!
Wild Mushroom Pizza $132
密铺平面地铺满蘑菇、火箭菜同松露酱 ! 食落唔太滞~
边位略嫌有少少干, 沾返店家自制既松露蛋黄酱就刚好 !
蒜香脆鸡翼 $45
甜甜圈 $65/3 pcs
虽然唔算好大个, 但入面既酱料份量好足 !
我地试左柠檬蛋黄酱 同朱古力味 ~~
好邪恶, 但又令人一啖接一啖劲快KO晒